KEŞAPLILAR EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ'NDEN MUHTEŞEM GECE

Forum Tanrısı

Administrator
Yönetici
Kocaeli Giresun Keşaplılar Eğitim ve Kültür Derneği, 13 Ocak Cumartesi günü muhteşem bir birlik ve dostluk gecesi düzenliyor. Dernek Başkanı Hamdi Bayram, Şahin Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Kâşif Şahinkesen’i ziyaret ederek düzenlenecek geceye davet etti. Şahinkesen Grup olarak geceye destek vereceklerinin altını çizdi ve başarılar diledi. GECE NE ZAMAN DÜZENLENİYOR? Kocaeli Giresun Keşaplılar Eğitim ve Kültür Derneği, 13 Ocak Cumartesi günü Saat:19:00 'da muhteşem bir birlik ve dostluk gecesi düzenliyor. Program, Gebze Beylikbağı Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi 'nde gerçekleşecek. Bu özel etkinlik, yerel sanatçılar ve Keşap ilçesinin protokolü ile birlikte, Kocaeli'deki önemli protokollerin de yoğun katılımını bekliyor. Gecede, hem sanatın hem de dostluğun zengin mozaikle buluşacağı keyifli anlara tanıklık edilecek. DERNEK BAŞKANI NE DEDİ? Dernek Başkanı Hamdi bayram düzenlenecek, “Birlik ve Dostluk Gecesi’nden” elde edilen tüm gelirin öğrencilere burs olarak verileceğini belirterek, “ Amacımız bu dostluk gecesinde Türkiye’nin dört bir yanından tüm kardeşlerimizle birlikte olmak. Kültürlerin harman olduğu bu dostluk gününde bir olmanın, birlikte olmanın mutluluğunu yaşamak” dedi. KİMLER KATILIYOR? Kocaeli Keşaplılar Eğitim ve Kültür Derneğinin düzenlediği geceye sanatçılar Köksal Yetgin, İhsan Aydın, Mehmet Kalyoncuoğlu, Samet Aydın, Kemençeci Bayram Aksoy, Bağlama ’da Mustafa Çelebi, Piyanist Tuncay Kalyoncuoğlu katılacak. Gecenin sunuculuğunu Ercan Türker üstlenecek.